Akustikplader Loft

Akustikplader til loft: Din vej til god akustik

Akustik Compagniet leverer akustikplader til loft og vægge fra mærket Rockfon. Akustik Compagniets akustikplader er kendetegnet ved, at de er mere stilrene og nemmere at skjule end andre akustikplader på markedet.

Hos Akustik Compagniet behøver du ikke at gå på kompromis med udseendet af rummet for at få god akustik − pladerne kan nemlig sættes op uden synlige samlinger og med en glat overflade.

Modsat mange andre akustikplader på markedet er der ingen støvgener ved Akustik Compagniets plader. De er nemlig helt glatte uden riller eller huller, hvor støv kan ophobe sig. God akustik er vigtigt, men det bliver nemt et problem at opretholde i store rum.

Den moderne minimalistiske indretning samt brugen af hårde materialer på vægge, gulve og lofter har en negativ effekt på akustikken. De hårde materialer kaster lyden rundt i rummet og uden forhindring i form af store møbler, og det opfattes som støj og rungen.

 

Kært barn har mange navne

 

Lydregulerende loft, lydloft, akustikplader loft, lydabsorberende loft, lyddæmpende loft − der er mange betegnelser for produkter, der forbedrer akustikken i et rum. Fælles er, at de er udarbejdet med det formål at absorbere lyden fremfor at kaste den rundt i rummet. Der findes forskellige materialer til at forbedre akustikken med hver deres fordele og ulemper.

Lofter af mineraluldsplader i skinnesystem har en tendens til at hæve sig, når døre og vinduer åbnes, fordi de er så lette. Det betyder, at støv og skidt bliver hvirvlet rundt i lokalet. Træbeton har en tekstureret overflade og er ikke særlig stilrene. De passer ikke ind i alle huse, fordi deres overflade er så synlig. Perforerede gipsplader har ikke en ret stor effekt, og derfor er det oftest ikke nok kun at sætte perforede gipsplader op. Stenuldsplader som Rockfon Mono Acoustic er det, som Akustik Compagniet forhandler. De har en glat overflade, en rigtig god effekt og samtidig giver de ingen støvgener.

 

Akustik Compagniet – En sikker løsning til stilren lyddæmpning

Kontakt Akustik Compagniet i dag på tlf.: +45 53 38 07 51 eller mail: jm@akustikcompagniet.dk og få et tilbud til forbedring af din akustik.

Kontakt os for at høre mere