Lydabsorberende Plader

Lydabsorberende plader

Før du vælger at opsætte lydabsorberende plader, er der nogle forskellige tiltag, du kan afprøve. Det er værd at gøre sig overvejelser omkring, inden du installere en mere permanent løsning.

Dårlig akustik opstår, fordi lyden bliver kastet rundt i rummet. Det betyder, at den samme lyd bliver hængende i længere tid end normalt og udmunder sig i ekko og rungen, hvilket irriterer øret. Ofte er det køkkenalrummet, der er en synderen, fordi rummet er stort og på den måde forstærker lydene.

Generelt giver hårde materialer en hård lyd, og derfor kan det afhjælpe problemet at benytte sig af gardiner eller andre bløde materialer. Møbler som f.eks. sofaer og stole i blødt materiale med høje ryglæn hjælper med at bryde lydens bevægelse rundt i rummet. Mange tror, at et tæppe vil have en stor effekt − dog giver det ofte kun en fordel i forhold til fodtrin. Bøger i bogreoler kan skabe en absorberende lyddæmpning, men det kan være ret voldsomt at sætte bogreoler op på alle ens vægge. Derfor skal der oftest bruges andre løsninger til de andre vægge. Det kan fx være at hænge kunst på de lydabsorberende plader.

 

Lydabsorberende plader: God akustik uden at gå på kompromis

Fremfor at gå på kompromis med både indretning, udseende og stil kan du benytte dig af lydabsorberende plader. Akustik Compagniet leverer Rockfon Mono Acoustic, der kan skjules og tilpasses netop din bygning − det giver dig en komplet løsning. Samtidig får du frihed til at indrette og designe, som du bedst kan lide. Lad Akustik Compagniets plader stå for at skabe god akustik, så kan du fokusere på at skabe det hjem eller den bygning du ønsker.

 

Akustik Compagniet: En sikker løsning til stilren lyddæmpning

Kontakt Akustik Compagniet i dag på tlf.: +45 53 38 07 51 eller mail: jm@akustikcompagniet.dk og få et tilbud til forbedring af din akustik.

Kontakt os for at høre mere