Listeloft Akustisk

Listeloft kan bruges som lyddæmpning

Et listeloft består af trælister, der ligger parallelt med hinanden med et mellemrum mellem hver træliste. De bliver oftest monteret på en lyddæmpende loftsdug, der hjælper til at absorbere lyden. Det er ikke i alle bygninger og huse, at et listeloft passer ind, og det skal tænkes ind i designet fra start af. Samtidig har et listeloft ikke nogen brandhæmmende effekt, tværtimod da listelofter oftest bruger trælister, hvilket giver en eventuel brand mere brændstof.

Det er vigtigt, når du skal ud og investere i lydabsorberende produkter, at du vælger med omhu fra starten. Du kan opnå gode resultater med de fleste lydabsorberende materialer, men ofte er det med kompromis på udseendet og prisen.

De mest brugte materialer til forbedring af akustik er stenuld, træbeton og listelofter. De to sidstnævnte er begrænsede i forhold til udtrykket i din bolig. Stenuld kan imidlertid give dig mulighed for selv at sætte dit eget præg på indretning og udseende. Det har samtidig en brandhæmmende effekt, som er en god bonus, når du alligevel skal investere penge i lyddæmpning.

 

Stenuldsplader et mere stilrent alternativ

Akustik Compagniet leverer Mono Acoustic stenuldsplader fra Rockfon. Pladerne er stilrene og kan tilpasses samt installeres uden problemer i enhver situation. De giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på din bolig eller bygning. Stenuldsplader er fleksible og kan derfor også monteres på afrundede lofter og vægge. Med den glatte overflade får du et stilrent og minimalistisk udtryk.

Rockfon er et datterselskab til det store selskab Rockwool, der har mange års erfaring i stenuld. Rockfons produkter er gennemtestede og finjusterede til at opnå den bedste akustik i selv de vanskeligste steder. Det sikrer dig, at Akustik Compagniets produkter er af højeste kvalitet og med den bedste forudsætning for en god akustik.

 

Akustik Compagniet: En sikker løsning til stilren lyddæmpning

Kontakt Akustik Compagniet i dag på tlf.: +45 53 38 07 51 eller mail: jm@akustikcompagniet.dk og få et tilbud til forbedring af din akustik.

Kontakt os for at høre mere