Lydisolering Loft

Lydisolering loft – Akustik Compagniet hjælper dig med god akustik

Selvom du har lydisoleringsloft i et af dine rum, er det ikke altid nok. Lyd forplanter sig nemlig igennem boligen og kan derfor genere andre beboere. Det sker ikke kun på grund af, at der bliver brugt hårde materialer til vægge, lofter og gulve – vores mange støjende apparater skaber også dårlig akustik. Det gælder både tv i flere rum, computere, spillekonsoller, musikanlæg samt mekaniske og elektriske hjælpemidler i køkken og badeværelse. Større sammenhængende rum giver lyden mulighed for at blive forstærket, på samme måde som man ser ved en højttaler. Disse forhold bidrager til at øge støjniveauet.

Det er oftest dyrere og langsommere at bygge i blødere materialer som f.eks. træ, og samtidig har det ikke samme holdbarhed som hårdere materialer. Derfor kan det bedre betale sig at optimere akustikken i huset med lyddæmpende materialer, der enten eftermonteres eller indbygges i bygningen. I en ejendom i et plan er det oftest nok bare at lydisolere lofterne.

Hvis bygningen er placeret i et område med meget udendørsstøj, kan det dog give anledning til også at lydisolere vægge. Det kan være, at bygningen ligger inde i midtbyen, ved en togbane eller andre støjende faktorer. Ved et lejlighedskompleks kan dårlig akustik skabe store gener for beboere. Et lejlighedskompleks bygget i beton giver samtidig lyden stor mulighed for at bevæge sig rundt, fordi materialet ikke absorbere lyden særlig godt.

 

Lydisolering loft – Akustik Compagniet kan hjælpe dig

Akustik Compagniet leverer Mono Acoustic fra Rockfon. Pladerne kan indbygges i enhver bygning eller bolig uden at påvirke udseendet negativt. Samtidig har det samme gode egenskaber fra andre mere synlige akustikmaterialer.

 

Akustik Compagniet – En sikker løsning til stilren lyddæmpning

Kontakt Akustik Compagniet i dag på tlf.: +45 53 38 07 51 eller mail: jm@akustikcompagniet.dk og få et tilbud til forbedring af din akustik.

Kontakt os for at høre mere