Støjdæmpende Plader

Støjdæmpende plader fra Akustik Compagniet

Har du problemer med støj i dit hus eller bygning, så er støjdæmpende plader vejen frem. Der findes løsninger, hvor der opsættes plader udenpå vægge og lofter, og på den måde hjælper de med at absorbere lyden. Denne løsning vil give det oprindelige design af bygningen et andet udtryk.

Med Rockfon Mono Acoustic fra Akustik Compagniet får du en samlet løsning. De kan nemt installeres udenpå lofter og vægge til en fornuftig pris. Pladerne sættes op, og samlingerne spartles. Når først pladerne er installeret, vil man ikke bemærke dem. Dog vil du bemærke, at akustikken i bygningen eller huset forbedres markant.

Det er vigtigt at tænke på lyden i en bygning, inden den bliver bygget. Store åbne rum med materialer af sten har det med at give genlyd og forstærke selv de mindste lyde. Det er en frustrerende oplevelse og ikke noget man ønsker for et inde miljø. Derfor kan et støjdæmpende system fra Akustik Compagniet give din bygning den sidste finish, der sikrer, at brugerne af bygningen også bliver tilfredse.

Støjdæmpende plader – styrk produktiviteten og komforten

De fleste mennesker befinder sig det meste af dagen indendørs, og derfor er en ordentlig akustik en nødvendighed. Støjniveauet vil stige i et åbent rum med hårde overflader, og det påvirker både produktiviteten og koncentrationen negativt. Dårlig akustik kan også have helbredsmæssige ulemper − det kan give forhøjet blodtryk, hjertefrekvens samt hørelsestab. Derfor er akustik utrolig vigtigt, hvad end du bygger nyt eller i forvejen har en bygning eller bolig med dårlig akustik. Med Akustik Compagniets støjdæmpende plader sikrer du et ordentligt indendørs miljø med god akustik helt uden at ødelægge design og indretning.

Akustik Compagniet – En sikker løsning til stilren lyddæmpning

Kontakt Akustik Compagniet i dag på tlf.: +45 53 38 07 51 eller mail: jm@akustikcompagniet.dk og få et tilbud til forbedring af din akustik.

Kontakt os for at høre mere