Akustikpuds

Akustikpuds til akustik forbedringer

Med akustikpudslofter fra Akustik Compagniet kan du forbedre akustikken uden at ændre den oprindelige arkitektur. Akustikpuds er en form for lyddæmpende loft udarbejdet i naturlige, men uorganiske materialer.

Det har mange af de samme gode egenskaber som Rockfon Mono Acoustic – fx kan det skjules, så man ikke ser det. Samtidig er det meget fleksibelt, da det bliver spartlet og sprøjtet på. Til forskel fra andre akustikpudslofter har Akustik Compagniets Rockfon Mono Akustikpuds ualmindeligt høje absorptionsegenskaber. Overfladen er derudover grovere end ved akustiklofter, der har en næsten helt glat overflade − ligesom en malet gipsplade.

 

Akustik Compaginet forhandler Rockfon Mono Acoustic

Akustikproblemer er blevet større med tiden, fordi materialerne, der bliver brugt ved nybyggeri, er hårde. Samtidig er de store rum med højt til loftet og få bløde møbler årsagen til, at lyden kastes rundt i rummet og forstærkes. Løsningen kan i langt de fleste tilfælde være Akustik Compagniets Rockfon Mono Acoustic.

Udover at Rockfon Mono Acoustic har gode akustikforbedrende egenskaber, er lavet i et brandhæmmende materiale og har et stilrent udseende, så er de også bæredygtige. Vores produkter har særlige bæredygtighedsdeklarationer, som er brugbare for dig som arkitekt, entreprenør og ejer. Det giver dig en klar og let måde at finde oplysninger, der er relevante for certificering af bæredygtighed. Vores akustiklofter er certificerede til DGNB-byggerier og er indeklimamærket.

Rockfon Mono Acoustic er ligeledes et fleksibelt akustikforbedrende produkt. Det kan opsættes på flade vægge og lofter såvel som buede vægge og lofter. Rockfon Mono Acoustic er stenuldsplader, og med deres glatte overflade kan de passe ind i enhver byggestil.

 

Akustik Compagniet – En sikker løsning til stilren lyddæmpning

 

Kontakt Akustik Compagniet i dag på tlf.: +45 53 38 07 51 eller mail: jm@akustikcompagniet.dk og få et tilbud til forbedring af din akustik.

Kontakt os for at høre mere