Rockfon Lofter det foretrukne valg

Rockfon Mono Acoustic

Akustik Compagniet er forhandlere af Rockfon Mono Acoustic til brug i boliger og bygninger. Rockfon er førende indenfor støjdæmpende loft- og vægplader. De er udført i stenuld, hvilket har en lyddæmpende effekt. Det er dog ikke kun den støjdæmpende effekt, der er brugbar ved vores plader, de virker nemlig også brandhæmmende. Det giver dig fred, ro og sikkerhed i dit hjem. Rockfon er ikke nye spillere i loft- og vægpladebranchen. Det er et datterselskab til Rockwool, som er en af verdens største producenter af stenuld.

Den minimalistiske byggestil og indretning er blevet utrolig populær. Dog har det en ulempe, når bygningerne udføres i beton eller anden form for hårdt materiale. Her oplever man, at lyden bliver kastet rundt i rummet, og selv en lille gruppe af mennesker kan få en hel bygning til at virke støjende. Derfor benytter mange støjdæmpende loft- og vægplader, der absorberer lydbølgerne, frem for at de kastes rundt i rummet. Ofte er perforerede gipsplader ikke nok til at skabe et godt lydmiljø indenfor, derfor skal der noget ekstra til − her er Rockfon Mono Acoustic at foretrække.

 

Rockfon plader: Det stilrene valg uden synlige samlinger

De fleste kender til tricket med æggebakker på væggene for at reducere støjen. Det er dog ikke særlig pænt og stilrent. Det er de færreste steder, hvor det passer ind i designet. Samtidig er mange nyere støjdæmpningsmetoder forstyrrende for det minimalistiske og stilrene udseende.

Akustik Compagniet forhandler Rockfon Mono Acoustic, og de er perfekte til lofter og vægge, hvor der ønskes god akustik og en stilren og glat overflade.

Rockfon Mono Acoustic fås både som flade eller buede plader samt som direkte eller nedhængt installation. Pladerne kan derfor integreres i bygningen uden at forstyrre udtrykket. Samtidig giver den raffinerede hvide overflade en høj lysrefleksion og lysdiffusion. Det betyder, at du får en jævn lysfordeling og kan reducere mængden af kunstigt lys. Systemet kan desuden opsættes helt uden synlige samlinger.

 

Akustik Compagniet: En sikker løsning til stilren lyddæmpning

Kontakt Akustik Compagniet i dag på tlf.: +45 53 38 07 51 eller mail: jm@akustikcompagniet.dk og få et tilbud til forbedring af din akustik.

Kontakt os for at høre mere