Om os

Historien bag Akustikcompagniet

Akustikcompagniet er et innovativt og kvalitetsbevidst akustikfirma, der sælger unikke akustikløsninger til kunder, som gerne vil have gode lydforhold – uden at gå på kompromis med det visuelle udtryk af bygningen. Vi har en ambition om at være arkitekternes og bygherrernes førstevalg, når der skal laves æstetiske akustikreguleringer i bygninger.

Vi sætter altid kunden i centrum, og ud fra kundens behov vil vi levere markedets bedste løsninger på akustikregulering, som samtidig understøtter bygningens arkitektur og funktion. Således får vi i fællesskab skabt det perfekte indeklima.

Bæredygtighed, sundhed og sikkerhed er nøgleord, som indgår i alle løsninger hos Akustikcompagniet. Derfor stiller vi meget høje krav til vores leverandører om indeklimamærke og bæredygtige produkter. F.eks. er vores lyddæmpende stenuldsprodukter 100% genanvendelige og godkendte til DGNB Byggerier.

Menneskerne bag

Vi er en virksomhed ejet Jacob Møller, som har over 20 års erfaring fra byggebranchen.

Jacob Møller

Jacob har siden 1995 arbejdet som Key Account Manager og Direktør i leverandørledet til byggebranchen og har en stor teknisk viden om lyd og de akustikprodukter der findes på markedet.

Jacob er direktør (CEO) og har ansvaret for salg og marketing. Derfor kan vi altid love vores kunder en kompetent og uafhængig rådgivning på akustikløsninger til de projekter, hvor lyd og design er afgørende.

{

Alle vores akustikløsninger kan leveres med lydmålinger og dokumentation til arbejdstilsynet og offentlige myndigheder.

Ovenstående er grunden til, at vores kunder trygt kan overlade akustikopgaverne til os med sikkerhed for, at vi afleverer vores byggeprojekter til tiden og i et meget højt kvalitetsniveau. Til glæde og gavn for bygherrer og brugerne af ejendommen i mange år fremover.

Kontakt os for at høre mere