Træbeton

Et bedre og mere stilrent alternativ til træbeton

Træbeton er et materiale, der ofte bruges til regulering af akustikken i et rum. Det er karakteriseret ved at være plader med træspåner bundet med cement. Det giver et genkendeligt udseende, som du højst sandsynlig er stødt på før.

Når man skal bygge et lokale, er akustikken utrolig vigtigt, dog bør selve udtrykket af rummet ikke blive påvirket af forbedringer til akustikken. Ulempen ved træbeton er netop udseendet, der kan være forstyrrende især i minimalistisk byggestil og indretning.

Samtidig kan et loft eller vægbeklædning med træbeton samle meget støv, idet der er tekstur, hvor støv kan ophobe sig. Den teksturerede overflade gør det samtidig svært at rengøre overfladen ordentligt. Træbeton er som oftest malet fra fabrikken, men det er meget besværligt at male igen, hvis farven skal ændres. Det er nemlig vanskeligt at komme ned i alle pladernes riller og huller.

Rockfon Mono Acoustic: Hold det stilrene look uden at gå på kompromis med akustikken

Træbeton kan være en glimrende løsning et sted, hvor pladerne risikere hårde stød − f.eks. i en gymnastiksal eller et værksted. Dog vil stenuldsplader give et meget bedre og pænere look. Det er derfor oplagt at bruge til områder, der skal fremstå stilrene. Med Rockfon Mono Acoustic fra Akustik Compagniet sikrer du en god akustik, samtidig med at du bibeholder det stilrene udtryk.

Mange tror, at hele rummet skal lyddæmpes fuldstændigt for at skabe god akustik. Dog har det den modsatte effekt, hvis et rum er alt for lyddæmpet, da det ødelægger dynamikken i rummet. Akustik Compagniet kan vejlede dig til den rette løsning, der giver dit rum god akustik. Søger du et alternativ til de hyppigt brugte træbeton lofter, så er akustikplader fra Akustik Compagniet en rigtig god løsning.

Akustik Compagniet forhandler Rockfon Mono plader, de er perfekte til lofter og vægge.

 

Akustik Compagniet – En sikker løsning til stilren lyddæmpning

Kontakt Akustik Compagniet i dag på tlf.: +45 53 38 07 51 eller mail: jm@akustikcompagniet.dk og få et tilbud til forbedring af din akustik.

 

Kontakt os for at høre mere